Slovenske železnice: Gubitak manji od očekivanog

Bez autora
Nov 23 2010

Slovenske železnice (SŽ) u prvih su devet mjeseci ove godine zabilježile 8,7 milijuna eura čistog gubitka, a gubitak iz poslovanja iznosio je 3,8 milijuna eura. Čisti je poslovni rezultat za 14,8 milijuna eura bolji od planiranog, a poslovni je rezultat iz poslovanja premašio očekivani za 12,9 milijuna eura. Poslovni su prihodi za 3,4 posto bolji od očekivanih, dok su poslovni rashodi za 1,7 posto manji od planiranih. Troškovi rada manji su no što se očekivalo te ujedno 6,2 posto manji u usporedbi s istim razdobljem lani. Teretni je promet iskazao 12,7 milijuna eura gubitka, dok je putnički ostvario oko 500.000 eura dobiti.

Slovenske železnice: Gubitak manji od očekivanogSlovenske železnice (SŽ) u prvih su devet mjeseci ove godine zabilježile 8,7 milijuna eura čistog gubitka, a gubitak iz poslovanja iznosio je 3,8 milijuna eura.

Čisti je poslovni rezultat za 14,8 milijuna eura bolji od planiranog, a poslovni je rezultat iz poslovanja premašio očekivani za 12,9 milijuna eura.

Poslovni su prihodi za 3,4 posto bolji od očekivanih, dok su poslovni rashodi za 1,7 posto manji od planiranih. Troškovi rada manji su no što se očekivalo te ujedno 6,2 posto manji u usporedbi s istim razdobljem lani. Teretni je promet iskazao 12,7 milijuna eura gubitka, dok je putnički ostvario oko 500.000 eura dobiti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik